Hvis du ønsker at slette din DanStory-konto og de data, der er knyttet til kontoen, kan du gøre dette direkte i DanStory-appen.

Sådan sletter du din konto

  1. Åbn DanStory.
  2. Log ind på den konto, du ønsker at slette.
  3. Gå til Profil/Indstillinger.
  4. Vælg Slet konto.
  5. Bekræft sletningen.

Hvis du ikke længere har adgang til appen eller din konto, kan du anmode om sletning ved at kontakte os på [indsæt din DanStory-supportmail]. Angiv den mailadresse, der er tilknyttet din DanStory-konto, så vi kan behandle anmodningen.

Hvilke data slettes?

Når din konto slettes, slettes eller anonymiseres de personlige data, der er knyttet til din DanStory-konto, herunder relevante profil- og kontodata samt brugerdata knyttet til appens funktioner.

Visse oplysninger kan blive opbevaret, hvis det er nødvendigt for at overholde juridiske, regnskabsmæssige, sikkerhedsmæssige eller svindelforebyggende forpligtelser. Sådanne oplysninger opbevares kun så længe, det er nødvendigt til det pågældende formål.

Kontakt

Har du spørgsmål om sletning af din konto eller dine data, kan du kontakte:

DanStory
E-mail: support@danstory.dk